Benvinguts/des al nostre blog!

Benvinguts/des al nostre blog!

miércoles, 12 de mayo de 2010

Més recursos!...Hot Potatoes

Hot Potatoes és una aplicació en la qual hi ha un conjunt de sis eines que permeten crear i publicar diferent material educatiu a la Web.

Aquestes eines ens permeten crear diferents activitats com ara:

· Multi-elecció de respostes (JBC): Permet crear exàmens tipus test on cada pregunta pot tenir fins a cinc respostes. Cada estudiant rep un percentatge d’encerts després de cada pregunta.

· Respostes curtes (
JQuiz): Ens facilita el disseny de les preguntes amb la possibilitat de que l’estudiant ompli frases amb paraules o bé altres frases.

· Omplir espais buits (JCloze): Ens permet crear exercicis per omplir espais. Podem posar fins a 100 respostes correctes en cada espai en blanc, a més a més, tenim la possibilitat d’incloure una petita pista en cada espai.

· Mots encreuats (JCross): Amb aquesta eina podem dissenyar mots encreuats que es poden omplir on-line. Podem utilitzar fins a graelles de 20 x 20 lletres.

· Exercicis d’ordenar oracions (JMix): permet crear exercicis d’ordenar frases. Igual que el JCloze, podem posar fins a 100 respostes diferents en cada pregunta.

Com podreu comprovar en algunes, de les eines, si feu clic a sobre us portarà a exemples que hem seleccionat.

Aquí us deixem un vídeo de com crear una activitat del tipus JMatch com a exemple:



Una última coseta!! Per poder utilitzar el Hot Potatoes és necessari que tingueu el sistema operatiu: Win98/98SE/Me/2000/XP/2003/Vista.

Us animem a provar-lo!

No hay comentarios:

Publicar un comentario